4 opțiuni pentru lifting facial

Dacă pielea fetei are tendința de a „cădea” și slăbește în timp, ce putem face pentru a depăși consecințele „legile naturale”;

La scurt timp după „iad”, un pic mai devreme „-ήντα”, avem de lucru doar de riduri, dar, de asemenea, de relaxare, după ce vom vedea că pielea începe să-și piardă fermitatea. În procesul natural de imbatranire, pe lângă modificările exterioare, care se observă pe piele, se schimbă și morfologia internă. Reînnoirea celulelor devine din ce în ce mai mult și într-un ritm mai lent. Scade producția de colagen, cele mai profunde straturi ale pielii își pierd densitatea și pielea de pe σφριγηλότητά. Aceste fenomene devin mai intense cu menopauza și scăderea producției de estrogen din organism. Cu toate acestea, efectele de imbatranire pot fi rezolvate. Cum? Sau produse cosmetice, armat cu ingrediente active, sau, adăpostit în alte metode, cum pot fi prevenite de relaxare (de exemplu,.x. cu gimnastica pentru fata), cât și de a repara situația (de exemplu.x. cu thermage lifting facial) și de a restabili elasticitatea și tinerețea pielii.

Gimnastica pentru fata
Cum de a face exercitii pentru a menține corpul nostru sănătos sau de a îmbunătăți forma lor, la fel putem face și în fața noastră! „Ideea este aceeași. Trăgând musculare, de stimulare a epidermei, în timp ce în același timp, vom realiza o mai bună circulație a sângelui”, explică Iana Κατσαγεώργη, profesor de yoga și un partener nou spațiu alternativ „Essence”. Făcând regulat exerciții, care ne arată, veți vedea că, cu fiecare zi, fata ta va arata mai proaspat, va căpăta un aspect mai tineresc. Merită, ei bine, petrece câteva minute în fiecare zi, face următoarele exerciții.
● Pentru frunte Pune degetele pe sprâncene și împingeți pielea în sus. Repetați de 10 ori.
● Pentru riduri din jurul ochilor Cu degetele de la externe colțurile ochilor și apăsați-l ușor pielea în sus, bine închideți ochii pentru câteva secunde. Repetați de 10 ori.
● Pentru obraz a lua o respiratie adanca, umfla obrajii și reține aerul, cum de a tolera. Variatie aceluiași exercițiu pentru a muta de aer spre stânga și spre dreapta. A doua, este nevoie de a face exact opusul, adică ρουφήξετε obraji.
● Pentru mușchii din jurul gurii Cu semi-deschis gura, utilizați indicatori de mâini pentru a trage colțurile gurii, țineți timp de 2-3 secunde și apoi relaxați-vă. Repetați de 10 ori. Face, de asemenea, cu intense mișcări ce mesteca, apoi roll-l de buze în formă de o vocala, acordând o atenție deosebită la pronunție.
● Pentru a maxilarului Data de buza de jos cât mai mare posibil, țineți pentru câteva secunde și repetați.
● Pentru gât, Cu capul ușor trase înapoi și ochii îndreptați în sus, deschideți gura și scoate limba afară. Repetați de 5 ori.

Rejuvance facial
De obicei, atunci când vorbim de lifting, mintea noastră merge la metode radicale. Pentru femei, dar care nu doresc să-și mari riscuri, există și o altă metodă: rejuvance. „Aceasta este o metodă specială, care se aplică cu degetele și funcționează pe trei nivele: Îmbunătățește microcirculația, tonifica sistemul muscular și dă starea de bine la nivel energetic”, explică Caterina Powell, un medic care este specializat în masaj holistic, shiatsu și în rejuvance facial. Spre deosebire de alte metode, care folosesc ceea ce este cel mai modern din domeniul medicinei și tehnicii, rejuvance combină modurile tradiționale de masaj și vechile metode de Est, în scopul de a restabili pielea pierdut prospețimea, fermitatea și elasticitatea. De asemenea, în rejuvance nu se pune problema de timp și costuri ridicate. „În combinație cu αρωματοθεραπευτικό masaj cu uleiuri vegetale, ανθόνερα, care alege acest θεραπευόμενος în funcție de mirosurile care-i plac sau adaptate în acest moment, creme pentru față și curățat (eu personal folosesc certificate în Bodhisattva)”, a spus expertul.
● Ca acest lucru se face Cu ajutorul unor mișcări și presiuni pe puncte de energie, vindecător intervine în mai mult de 97 de muschi de pe fata, pe scalp, în decolteu, gât și partea superioară a spatelui, pentru a scăpa de tensiunea și de a îmbunătăți tonusul muscular.
● Cât timp durează tratamentul durează 1 oră, în cazul în care de fiecare dată când terapeutul lucrează în altă parte. Terapia se încheie în 6-7 sesiuni.
● Care sunt rezultatele, rezultatele nu sunt imediat și, evident, mult mai ușoară în comparație cu alte metode. Dar atunci când masaj facial se face în mod sistematic, rezultatele devin mai evidente.
„Imbunatateste microcirculatia, rezultând este stimulată producția de colagen.
„Pleacă de tensiune, muschii se relaxeaza.
„Liniile fine și ridurile приглажены și caracteristici impasibili, ca rezultat, la sfârșitul fiecărei sesiuni de fata arata vizibil mai relaxată și proaspătă, și puteți fi mental mai proaspăt.
● Cât de mult este de 50-80 de euro-o singură sesiune.

Thermage-Lifting fără bisturiu
Dacă ceva s-a schimbat în domeniul estetic plastica ultimii 5 ani, este de rezonanță metode nu παρεμβατικής tratament: Laser, tratamentele injectabile, mezoterapie, acid hialuronic sau botox (care este primul în preferințele femeilor), fără παραγνωρίζουμε evenimente în δερμοκαλλυντικά. „Atunci când, într-adevăr, devine și o combinație de metode (pentru că fiecare acționează diferit pe piele), efect cumulativ va fi mai bine și mai de durată. Ceea ce căutăm nu sunt cauzate de schimbări de funcții, nu împovărat de evoluția biologică naturală a pielii și rezultatele, pentru a avea timp”, consideră un chirurg plastic, și așa mai Panagiotis Σάνδρης. El iese în evidență thermage, tehnologii moderne, μονοπολικών unde radio (RF) care acționează în straturile profunde ale pielii cu ajutorul de căldură pași pentru a activa mecanismele de regenerare.
● Cum se Utilizează speciale a capului, care se deplasează de la un punct de persoană la alta, „scanând”, pentru toată fața, cu mare perseverență în puncte, în cazul în care se întâmplă relaxare.
● Cât de mult durează prima sesiune deține aproximativ 40 de minute. Restructurarea se încheie pe un termen de 3-4 luni.
● Care sunt rezultatele sale Pot fi văzute și de la prima sesiune. Ultimii 2-3 ani, dar chiar la sfârșitul acestei perioade, pielea arată 3-4 ani mai tinere decât vârsta noastră biologică. În special:
„Contribuie la reluarea de colagen și activează fibroblastele pentru producerea de colagen nou, pentru a vă oferi mai tânăr imaginea în epidermă.
„Întinde zona din jurul ochilor și mai ales în partea superioară-lea, care, de obicei, „atârnă”, și reduce relaxarea și calmarea lor „pungile” de pe jos pe pleoape.
„Subliniază pometi, bristles contur si gat, netezește ridurile și reduce, de asemenea, destul de bucale caneluri.
„Are rezultate spectaculoase și în organism, în locuri cum ar fi brate, abdomen, femurul și батокс, сражая mult de relaxare.
● Cât de mult este în valoare de Aproximativ 1.500 de ruble fiecare sesiune.

Lifting facial pentru a convenit
Dacă, totuși, se observă o slăbire semnificativă pe fata (pe obraji, pe laterale zona maxilarului si pe gat), și doriți să vedeți rezultate semnificative pe termen lung (până la 10 ani), cea mai buna alegere pentru a reface și de recuperare a persoanei chirurgicale de lifting.
„To face lifting nu deformează trăsăturile feței, cum greșit cred mulți oameni, văzând unele rezultate anormale care, din cauza exceselor. Pacientul trebuie să aibă o cerere rezonabilă și medicul trebuie să evite orice „supracompensare””, explică chirurgul plastician dl George Παπαγεωργίου. Liftingul facial este individuală în cazul în care sunt considerate în studiu și sunt evaluate nevoile fiecărei persoane în parte. El nu este de acord cu eșantionul de tehnici în domeniu, pur și simplu pentru că, la vârsta de ceea ce este nevoie pentru a deveni un lifting nu poți face într-un singur punct și se lasă într-un alt.